Gisteren gemist: marteling Liverpool, Sneijder denkt aan rentree

Gisteren gemist: marteling Liverpool, Sneijder denkt aan rentree

3 juli 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 2 juli.City trakteert kampioen Liverpool op ongenadig hard pak slaag
Het feestgedruis van Liverpool is ernstig verstoord door Manchester City. De kersvers kampioen kreeg van de onttroonde kampioen een ongenadig hard pak slaag: 4-0. Nadat City bij de opkomst een erehaag vormde voor Liverpool, bracht City het elftal van Jürgen Klopp terug op aarde. Voor Liverpool was dit het eerste duel sinds het binnenhalen van de landstitel.

Stadionverbod voor juichen en zingen dient als laatste redmiddel
Een stadionverbod voor juichen doet de wenkbrauwen fronsen. Gaan de KNVB en clubs straffen uitdelen aan supporters, aan wie op de blote knieën werd gevraagd de seizoenskaarten te verlengen? Uit een mail van de KNVB aan de clubs blijkt het vooral een stok achter de deur te zijn.

Sneijder overweegt rentree na smeekbede Utrecht-fans
Wesley Sneijder overweegt het voorbeeld van Arjen Robben te volgen. Supporters van FC Utrecht smeken hem een rentree te maken in het shirt van de Domstedelingen. "Ik heb met Jordy al gesproken", doelt de recordinternational op technisch directeur Jordy Zuidam.

Werder Bremen nog lang niet verzekerd van handhaving
Davy Klaassen is met Werder Bremen allesbehalve verzekerd van handhaving. In het eerste play-offduel met FC Heidenheim werd er niet gescoord. Werder Bremen eindigde de thuiswedstrijd nog met tien man, omdat Niklas Moisander een rode kaart kreeg. Hij is er in de beslissende return daarom niet bij.

Late strafschop tegen Getafe brengt Real dichter bij titel
Real Madrid heeft zich lang Getafe genokt. Een rake strafschop van Sergio Ramos leverde de koploper van Spanje drie punten op tegen Getafe: 1-0. Het brengt de Madrilenen ook een stap dichterbij de landstitel. Door het eerdere gelijkspel van FC Barcelona tegen Atlético Madrid (2-2) is Real uitgelopen naar een voorsprong vier punten, terwijl er nog vijf wedstrijden op het programma staan.


Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020