HSV en Letschert vooralsnog uit elkaar, politie-inval bij teammaat

2 juli 2020, 19:17

Hamburger SV zwaait Timo Letschert uit. De 27-jarige verdediger beschikte over een eenjarig contract en dat krijgt (vooralsnog) geen vervolg. Voor het tweede seizoen op rij greep HSV naast promotie en heeft dat financiële consequenties voor de club. Bij een terugkeer naar de Bundesliga zou Letschert blijven.

HSV communiceert via de officiële kanalen dat het afscheid neemt van Letschert. Tegelijkertijd vermelden de Duitsers dat het niet uitgesloten is dat er nog een hernieuwde samenwerking komt. In een eerder stadium wilde Letschert graag blijven. "We hebben al een tweejarige overeenkomst uitonderhandeld, onder de voorwaarde dat we promoveren", sprak hij tegen Voetbal International.

Politie-inval

Letscherts nu oud-ploeggenoot Bakery Jatta kreeg donderdag bezoek van de politie. De 22-jarige spits wordt beschuldigd van identiteitsfraude om daarmee een verblijfsvergunning te verkrijgen. BILD kwam een jaar geleden al met een vergelijkbaar verhaal over de Gambiaan. De speler van HSV zou in werkelijkheid Bakary Daffeh heten en ook tweeënhalf jaar ouder zijn. Destijds werd het onderzoek nog gesloten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen