Kökcü tekent bij: "Ik wil als kampioen vertrekken"

Kökcü tekent bij: "Ik wil als kampioen vertrekken"

2 juli 2020 – Orkun Kökcü is ambitieus bij Feyenoord. De middenvelder zette vandaag (donderdag) zijn handtekening onder de verbintenis die hem tot en met 2025 in De Kuip houdt en voor die tijd wil hij een landstitel pakken met de Rotterdammers en zijn doelpuntenproductie flink verhogen. "Ik ben nog niet klaar hier, ik wil prijzen pakken met Feyenoord. Ik wil als kampioen vertrekken."Dat vertelde hij direct nadat hij zijn handtekening had gezet onder het contract, waarover hij eerder al een mondeling akkoord had bereikt. Ook over zijn eigen bijdrage bij Feyenoord is hij tegenover het Algemeen Dagblad zeer duidelijk: "Afgelopen seizoen ging goed, maar ik wil meer en ik moet ook meer laten zien. Dan denk ik meteen aan het maken van meer doelpunten", vindt de middenvelder.

Lees ook: Feyenoord houdt Kökcü met contract tot en met 2025 aan boord

"Ik heb een goed schot, scoorde als jeugdspeler veel, maar in de Eredivisie nog te weinig. Dat moet anders, daar heeft trainer Dick Advocaat ook op gewezen. Komend seizoen wil ik zeker in de dubbele cijfers belanden qua doelpunten", is Kökcü ambitieus. Ook staat een debuut in de nationale ploeg van Turkije hoog op zijn wensenlijstje en wil zich dus in de kijker spelen. 

"Ik verwacht dat mijn rol dezelfde zal blijven. Geen specifieke nummer tien", stelt Kökcü, die daarom heeft besloten om de rest van zijn loopbaan met rugnummer 23 te blijven spelen. "Bij Feyenoord zijn we bezig aan iets moois, denk ik. Het is mooi dat Leroy Fer heeft bijgetekend. De trainer vroeg regelmatig of ik ook al mijn handtekening had gezet. Dat is nu het geval en daar ben ik heel blij mee."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020