Spoorboekje: transfer van Sané, Atlético ontmoet Real Mallorca

Spoorboekje: transfer van Sané, Atlético ontmoet Real Mallorca

3 juli 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 3 juli.
Nieuws

Transfer Sané
De transfer van Leroy Sané naar Bayern München is in kannen en kruiken. Gisteren doorstond de aanvaller de medische keuring en lekte er via de officiële kanalen van Bayern per ongeluk al wat uit. Het kan niet anders dan dat de deal vandaag officieel wordt. 

Wedstrijden

Atlético Madrid – Real Mallorca (22.00 uur)
Als er niks geks gebeurt, dan kan Atlético Madrid zich gewoon op gaan maken voor een Champions League-ticket. Tijdens de coronastop stond het niet op een plek die daarop recht gaf, maar sinds de hervatting presteert Atléti uitstekend en mag het gezien de dramatische vorm van FC Barcelona bijna eerder nog omhoog, dan naar beneden kijken. Een zege op laagvlieger Real Mallorca is daarvoor overigens wel nodig.

Trapani - Livorno (21.00 uur)
Terwijl het seizoen nog aan de gang is en degradatie naar de Serie C nog niet officieel een feit is, liet de club op 1 juli tien spelers met een aflopend contract per direct gaan. Daar toe behoorde Sven Braken niet, maar voor de Nederlandse aanvaller lijkt handhaving mission impossible. Ondanks dat het tegen een directe concurrent speelt, moet de club – die normaliter in handen komt van een Nederlander – eerder vrezen voor monsternederlagen…

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma
21.55 uur: Atlético Madrid – RC Mallorca, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het La Liga-duel
23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020