Gisteren gemist: rentree Memphis, transfer Dessers en Chelsea

Gisteren gemist: rentree Memphis, transfer Dessers en Chelsea

2 juli 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 1 juli. Officieel: Heracles Almelo verkoopt topscorer Dessers aan Genk
Heracles Almelo heeft Cyriel Dessers definitief verkocht. De Belgische aanvaller vertrekt per direct naar RC Genk, waar hij een contract voor liefst vier seizoenen tekent. De gedeelde topscorer van de Eredivisie levert de Heraclieden een fraai bedrag op, waardoor zij hebben meegewerkt aan een vertrek van de spits.

Memphis steelt de show bij rentree in oefenduel Lyon
Memphis Depay heeft veel indruk gemaakt bij zijn officieuze rentree bij Olympique Lyon. De Nederlandse aanvaller kreeg in het eerste oefenduel sinds de coronastop een basisplaats in het treffen met Port-Valais en liet met vier (!) treffers en diverse assists direct van zich horen bij de uiteindelijke 12-0 zege.

Koevermans over Feyenoord-investeerders: "Niks concreet"
Nieuwe investeerders voor Feyenoord zijn nog altijd héél ver weg. Recentelijk kwam naar buiten dat er Amerikaanse belangstelling zou zijn om te investeren in de Rotterdamse club, maar concreet is dat allemaal nog zeker niet. En interesse alleen is er vrijwel altijd. "Van Nederlandse, maar ook buitenlandse partijen. In het Verre Oosten, Amerika, enzovoort. Dus dat is niks nieuws."

Nieuwe keeperstrainer Ajax 1, ook Bogarde in de staf
Ajax heeft een nieuwe keeperstrainer voor het eerste elftal aangesteld. Anton Scheutjens komt over van Almere City FC en wordt toegevoegd aan de technische staf van Erik ten Hag. Hij is de opvolger van Carlo L'Ami, die zijn contract verlengde, maar wel een andere functie krijgt in Amsterdam. Tevens wordt Winston Bogarde zoals verwacht toegevoegd aan de staf.

Chelsea verzuimt derde plaats over te nemen door verlies
Chelsea heeft woensdagavond niet geprofiteerd van de nederlaag van Leicester City. De ploeg van Frank Lampard had het heel erg lastig op bezoek bij West Ham United en ging in de slotfase door een late treffer van Andriy Yarmolenko uiteindelijk onderuit, twee rake spelhervattingen van de vandaag eigenlijk transfervrije Willian ten spijt: 3-2.

Meer nieuws

  1. donderdag 6 augustus 2020

  2. woensdag 5 augustus 2020