Willem II-duo krijgt geen toestemming voor laatste duels in 3. Liga

1 juli 2020, 18:25

Willem II heeft géén akkoord bereikt met Bayern München over de vrijgave van Kwasi Wriedt en Derrick Köhn. Het duo stapt officieel per 1 juli over van het tweede elftal van Der Rekordmeister naar Tilburg, maar hoopte het seizoen in de 3. Liga af te kunnen ronden met de titel. Daarover is echter geen consensus gekomen tussen alle betrokken partijen.

Het tweede team van Bayern München komt door de corona-uitbraak vandaag en op 4 juli nog in actie op het derde niveau van Duitsland, waarin het momenteel aan kop gaat. De voorsprong op de nummers twee en drie is beperkt, waardoor Bayern topscrorer Wriedt (24 goals) en Köhn graag had gebruikt om de titel te grijpen.

Het duo had zelf ook graag de overstap vier dagen later gemaakt naar Tilburg, maar beide clubs zijn er uiteindelijk niet uitgekomen. Doordat er geen akkoord is over de vrijgave, moeten Wriedt en Köhn de laatste twee wedstrijden van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. Een akkoord had onder andere moeten gaan over verzekeringen, wat te doen bij blessures en andere zaken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen