Sinkgraven hoopt ondanks nieuwe blessure op Duitse bekerfinale

Sinkgraven hoopt ondanks nieuwe blessure op Duitse bekerfinale

1 juli 2020 – Daley Sinkgraven hoopt tijdig fit te zijn voor de bekerfinale met Bayer Leverkusen. De linksachter liep in het slotduel van de Bundesliga tegen FSV Mainz een volgende blessure op, ditmaal aan zijn heup, toch heeft hij speelminuten tegen Bayern München komend weekend nog niet opgegeven. "Ik hoop dat ik het ga redden."Dat vertelt hij tegenover het Friesch Dagblad. Het is inmiddels de zoveelste blessure van de multi-inzetbare voetballer, die meermaals maandenlang langs de kant stond. "Het heeft mij wel eens onzeker gemaakt. Komt het ooit nog wel goed? Misschien was een ander al lang gestopt met voetballen, maar zo zit ik niet in elkaar", aldus Sinkgraven. "Natuurlijk is het soms lastig om gemotiveerd te blijven, maar ik wil voetballen. Dat is mijn motivatie."

Ook in zijn periode bij Ajax kampte hij met zijn problemen aan zijn lies, enkel, knie en diverse spieren. Sinkgraven weet hoe het is om te moeten revalideren. "De terugslagen zijn het ergst", stelt hij. "Dat je denkt dat je er bijna weer bent na een poos revalideren en dat je dan opnieuw last krijgt. Dat voelt als een klap in het gezicht."

Voor de bekerfinale van komend weekend, die uitgerekend valt op de verjaardag van Sinkgraven, wil de Nederlander zo snel mogelijk revalideren. Als dat niet tijdig lukt, hoopt hij nog op speelminuten in de Europa League. "Die hopelijk in augustus wordt afgemaakt. Ik doe er alles aan om fit te zijn, te blijven en dus te spelen. Ik geef niet op."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020

  3. woensdag 5 augustus 2020