Ambitieus Utrecht wil top-drie aanvallen en denkt aan Mahi

Ambitieus Utrecht wil top-drie aanvallen en denkt aan Mahi

1 juli 2020 – FC Utrecht is voor komend seizoen hyperambitieus. De club wil de top-drie gaan aanvallen in de Eredivisie. Met T-Mobile als nieuwe geldschieter hopen de Domstedelingen komend seizoen hoge ogen te gooien. "Ondanks de crisis staan we er niet beroerd voor", stelt clubeigenaar Frans van Seumeren. Er liggen bovendien plannen om het stadion te kopen.Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Van Seumeren is blij dat de selectie van afgelopen seizoen zo goed als volledig in tact is gebleven. "We zijn in een andere categorie gaan scouten en hebben nu jongens die geloven in dit plan. Men gelooft het misschien niet, maar wij willen de top 3 aanvallen."

Daarbij is het behouden van sterkhouder Gyrano Kerk nog wel een belangrijke voorwaarde voor succes komend seizoen. Technisch directeur Jordy van Zuiddam wil hem het liefst niet kwijt. "Iedere speler heeft een prijskaartje. Maar als Gyrano vertrekt, dan hoeven we in ieder geval geen hypotheek te nemen op het stadion", zei hij met een knipoog over de aanschaf van de Galgenwaard.

Mimoun Mahi
Verder viel de naam van voormalig FC Groningen-aanvaller Mimoun Mahi woensdag ook in de Domstad. De komst van de huidige speler van FC Zürich is nog niet aan de orde, maar FC Utrecht is op zeker geïnteresseerd, volgens onder andere Voetbal international en het AD. Wel zouden er meerdere clubs uit de Eredivisie op de loer liggen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020