Spoorboekje: Liverpool - City, play-offs Bundesliga en Sané

2 juli 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 2 juli.

Nieuws

Transfer Sané

Het is een kwestie van tijd voor de transfer van Leroy Sané definitief wordt afgerond. Pep Guardiola bevestigde het aanstaande vertrek van de buitenspeler naar Bayern München, dat hem gisteren (woensdag) al van het vliegeveld in München haalde voor de medische keuring. Als dat geen gekke dingen aan het licht brengt, is de kans op zijn officiële aankondiging vandaag heel erg groot. 

Wedstrijden

Werder Bremen - FC Heidenheim (20.30)

De voorlaatste halte van de ontsnappingsroute leidt Werder Bremen langs FC Heidenheim. Ternauwernood ontkwam de club van Davy Klaassen afgelopen weekend aan directe degradatie. Via het promotie/degradatie tweeluik met Heidenheim, de nummer drie van 2. Bundesliga, moet Werder een rampscenario voorkomen. Heidenheim maakte dit seizoen indruk, maar ging zondag wel hard onderuit tegen kampioen Arminia Bielefeld (3-0).

Manchester City - Liverpool (21.15 uur)

Een feestwedstrijd voor Liverpool tegen nota bene de onttroonde kampioen Manchester City. The Reds pakten vorige week de titel, omdat City verloor op bezoek bij Chelsea. Voor Liverpool is het duel in Manchester de eerste sinds het kampioenschap. Pep Guardiola kondigde al aan dat zijn spelers een erehaag gaan vormen voor die van Liverpool, maar de Catalaan zal niet mee willen werken aan negentig feestelijke minuten voor de kersvers kampioen.

Real Madrid - Getafe (22.00 uur)

Real Madrid heeft de titel voor het grijpen. Zeker wanneer de Koninklijke afrekent met Getafe en daarmee verder uitloopt naar een voorsprong van vier punten op FC Barcelona, dat dinsdag gelijkspeelde tegen Atlético Madrid. In de thuiswedstrijd kan Real zich opmaken voor het anti-voetbal van de bezoekers. De laatste tijd leverde dat Getafe weinig op, maar zondag werd er tegen Real Sociedad wel weer voor het eerst sinds de hervatting gewonnen.

Voetbal op tv

18.35 uur: Sheffield United - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport - live verslag uit Premier League

19.25 uur: Atalanta - Napoli, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Serie A

20.25 uur: Werder Bremen - Heidenheim, FOX Sports 1 - live verslag Bundesliga play-offs

21.05 uur: Manchester City - Liverpool, Ziggo Sport - live verslag uit Premier League

21.05 uur: Real Madrid - Getafe, Ziggo Sport - live verslag uit La Liga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen