Prachtgoals houden Juventus op koers voor landstitel

30 juni 2020, 23:42

Juventus blijft op koers voor de Italiaanse titel. Het bezoek aan Genoa, waar Lasse Schöne meespeelde, leverde dinsdagavond geen problemen op: 1-3. Met drie fraaie doelpunten in de tweede helft nam Juventus afstand van de laagvlieger.

De Oude Dame, met Matthijs de Ligt negentig minuten binnen de lijnen, drong in de eerste helft meerdere keren aan. Juve ondernam vooral pogingen van afstand, maar stond telkens oud-ploeggenoot Mattia Perin op de goede plek. Na rust kregen de aanvallers van Juventus het op hun heupen. Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo en Douglas Costa maakten stuk voor stuk een prachtig doelpunt.

Dybala bekroonde een dribbel in de zestien met een doeltreffende uithaal, waarmee hij de score opende. Niet veel later liet Ronaldo van zich horen. Met een kanonskogel gaf de Portugees Perin het nakijken. Het derde doelpunt van Juventus deed niet onder van de vorige twee. Met veel precisie krulde Douglas Costa de bal in de kruising. De tegentreffer van Andrea Pinamonti namens Genoa was slechts voor de statistieken.

Dankzij de prachtgoals laat Juventus achtervolger Lazio niet dichterbij komen. De Romeinen wonnen eerder vanavond van Torino, maar Juventus behoudt een voorsprong van vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen