'SC Cambuur slaat grote slag met komst Mühren'

30 juni 2020, 22:27

Een grote wens van SC Cambuur gaat in vervulling. De Friezen hebben met Zulte Waregem een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Robert Mühren. Cambuur werd het eerder al eens met de spits, die komend seizoen alsnog wil promoveren met de club.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Cambuur de 31-jarige Mühren definitief overneemt van Zulte. In het afgelopen seizoen werd de topscorer van de Eerste Divisie gehuurd van de Belgen. Vanwege zijn 26 doelpunten in 29 wedstrijden wilde Cambuur hem dolgraag behouden. Alleen wensten de Belgen niet nog een keer mee te werken aan een verhuur. Zulte wilde de speler met een eenjarig contract enkel verkopen, maar leek Cambuur een permanente deal niet te kunnen bekostigen. In een laatste poging is de club hier alsnog in geslaagd.

Als Cambuur ook doelman Sonny Stevens weet te behouden, blijft vrijwel de hele basisploeg van trainer Henk de Jong intact. De keeper beschikt over een aflopend contract. De meeste andere spelers bezitten allemaal een doorlopend contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen