Zwaarbevochten zege houdt Lazio in Italiaanse titelrace

30 juni 2020, 21:32

Op het tandvlees blijft Lazio in het spoor van Juventus. De nummer twee van Italië zegevierde dinsdagavond op bezoek bij Torino: 2-1. Lazio, waar Amsterdammer Djavan Anderson vlak voor het einde inviel, boog na rust een achterstand om. Daarmee komen de Romeinen op een punt van Juventus, dat later vanavond nog speelt tegen Genoa.

Het verging Lazio niet gemakkelijk in Turijn. Al na vijf minuten keek het tegen een achterstand aan. Ciro Immobile zag een handsbal bestraft worden met een strafschop, die Andrea Belotti benutte. Ook kreeg Immobile een gele kaart en mist de topscorer zaterdag de thuiswedstrijd tegen Milan.

De gehele wedstrijd bleef Lazio stroef spelen. Een moment van Immobile en een gelukkig doelpunt van Marco Parolo lieten het duel naar Romeins voordeel kantelen. Vroeg in de tweede helft werd Immobile weggestuurd door Luis Alberto en vond de spits in de verre hoek een gaatje: 1-1. Ruim een kwartier voor het einde kroonde Parolo zich tot matchwinner. Via de hak van Gleison Bremer liet hij Salvatore Sirigu kansloos.

Noemenswaardig in de slotfase werd nog de invalbeurt van Anderson. De 25-jarige oud-speler van onder meer AZ en SC Cambuur maakte voor de tweede keer zijn opwachting bij Anderson. In de ruim vijf minuten die de middenvelder meespeelde, kwam de zege voor Lazio niet meer in gevaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen