Officieel: Feyenoord en Fer gaan twee jaar langer met elkaar door

30 juni 2020, 21:02

Leroy Fer blijft Feyenoord trouw. De speler verlengt zijn aflopende contract met twee seizoenen. Feyenoord meldt dat beide partijen daarover een principeakkoord hebben bereikt. "Leroy heeft na zijn terugkeer vorig seizoen snel en zonder twijfel zijn waarde voor Feyenoord bewezen", aldus technisch directeur Frank Arnesen.

Feyenoord en Fer onderhandelden lang met elkaar. De speler ambieerde een langer verblijf, maar wilde vanwege zijn leeftijd ook een goed contract. Aanvankelijk vormde de lengte van het nieuwe contract een struikelblok. Feyenoord dacht eerst aan één seizoen. Besiktas dacht te kunnen profiteren van de situatie. Trainer Dick Advocaat rekende al die tijd op een goede afloop. 

Feyenoord slaagde er vorige week ook in Orkun Kökcü langer te binden. Waarschijnlijk mislukt dat met Eric Botteghin. De verdediger bezit een aflopend contract en is vanaf morgen (woensdag) transfervrij. Als vervanger voor Botteghin zou Feyenoord Edgar Ié op het oog hebben. De achterhoedespeler werd afgelopen seizoen gehuurd van Trabzonspor.

Lees meer: 'Feyenoord heeft Ié weer op de korrel na het vertrek van Botteghin'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen