Van Wolfswinkel krijgt mini-contractverlenging van FC Basel

30 juni 2020, 20:00

Ricky van Wolfswinkel maakt het seizoen af bij FC Basel. De Zwitserse club heeft zijn aflopende contract tot einde seizoen verlengd. Basel strijdt met Young Boys en St. Gallen nog om de landstitel en is de club ook nog actief in het bekertoernooi.

Eventueel zilverwaar kan het seizoen van Van Wolfswinkel nog enige glans geven. De 31-jarige spits miste door een hersenaneurysma een groot deel van het seizoen. Halverwege juni vierde de oud-speler van Vitesse en FC Utrecht zijn rentree, maar viel hij gelijk weer uit. Met nog tien competitieduels en in elk geval de halve finale van de beker, zit er misschien toch nog iets in het vat voor Van Wolfswinkel.

Ongewis is nog hoe de verdere toekomst van Van Wolfswinkel eruit ziet. Naar verluidt informeerde FC Twente al eens naar de diensten van de tweevoudig Oranje-international. Echter zou hij onhaalbaar zijn voor de Tukkers. Van Wolfswinkel verruilde drie jaar geleden Vitesse voor Basel. Tot dusver speelde de goalgetter 76 duels in Zwitserse dienst, waarin hij 35 keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen