Peesblessure houdt Ødegaard rest van het seizoen aan de kant

30 juni 2020, 15:21

Vervelend nieuws voor Martin Ødegaard (21): de bepalende speler van Real Sociedad heeft een peesblessure opgelopen. Hoewel de behandeling van de middenvelder vandaag (dinsdag) al is gestart, ligt hij er vermoedelijk de rest van dit seizoen uit.

Dat heeft Real Sociedad gecommuniceerd via de officiële kanalen. Maandagavond ontbrak de Noor al tegen Getafe in de wedstrijdselectie van Real Sociedad. Tegen Celta de Vigo viel hij na een klein uur voetballen uit en inmiddels blijkt dat zijn opgelopen peesblessure bepaald geen futiliteit is. De oud-speler van sc Heerenveen wordt zo spoedig mogelijk onderzocht om te kijken of er nog perspectief is om de laatste zes speelrondes in actie te komen, maar dat lijkt niet het geval.

Dat is een flinke volgende domper voor Real Sociedad, de toch al zo geplaagde ploeg. De club kende lang een geweldig seizoen, waarin het de bekerfinale haalde én meedeed om de Champions League-ticket. De dramatische herstart zorgt er echter voor dat het zomaar overal naast kan grijpen. Maandagavond werd er namelijk voor de vierde keer (!) op rij verloren en raakt zelfs Europa League voetbal verder uitzicht.

Of Ødegaard daarmee zijn laatste wedstrijd voor Real Sociedad heeft gespeeld, is de vraag. Hoewel hij eigenlijk ook komend seizoen nog is verhuurd aan de Baskische club, overweegt De Koninklijke serieus om hem na één jaar terug te halen. Met zeven doelpunten en acht assists maakte het talent namelijk veel indruk dit seizoen bij Real Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen