Handtekening gezet: PSG voorkomt transfervrij vertrek Kurzawa

30 juni 2020, 15:13

Paris Saint-Germain heeft op de valreep een transfervrij vertrek van Layvin Kurzawa (27) voorkomen. Het had er maandenlang schijn van dat de linksachter door een aflopend contract zou vertrekken uit de hoofdstad, maar een dag voor dat het stond te gebeuren, tekende de Fransman definitief voor liefst vier seizoenen bij. 

Dat heeft PSG bekend gemaakt. Daarmee voorkomt de Franse topclub in elk geval dat één grote naam vertrekt, zonder dat er een stuiver in het laadje komt. Thomas Meunier, rechtsachter, zette namelijk al een handtekening onder een contract bij Borussia Dortmund en is daardoor mogelijk ook niet meer beschikbaar voor het restant van de Champions League.

Lees ook'PSG laat Thiago Silva transfervrij gaan'

Edinson Cavani leeft al langer in onmin met de clubleiding en vertrekt ook transfervrij. De spits lijkt niet bij te tekenen zodat hij nog inzetbaar is voor het restant in het miljardenbal. Thiago Silva, Eric-Maxim Choupo-Moting en Sergio Rico blijven in elk geval nog ruim een maand bij de club, zo maakte [a,https://www.psg.fr/equipes/equipe-premiere/content/thiago-silva-eric-maxim-choupo-moting-et-sergio-rico-prolongent-leur-contrat-avec-le-paris-saint-germain-jusqua-la-fin-de-la-saison,_blank,PSG gisteren] bekend. Zij tekenen bij gedurende het Champions League-seizoen. 

Kurzawa is daardoor vooralsnog de enige van wie een transfervrij vertrek met een langdurig, nieuw contract wordt voorkomen. Maandag kwam er overigens al een mondeling akkoord over de deal, vandaag (dinsdag) is de deal officieel rondgekomen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen