'RKC haalt de transfervrije Lamprou voor één jaar binnen'

'RKC haalt de transfervrije Lamprou voor één jaar binnen'

30 juni 2020 – RKC Waalwijk gaat zich versterken met Kostas Lamprou (28). De Griekse keeper heeft een aflopend contract bij Vitesse en wordt de directe concurrent van Etienne Vaessen, die het afgelopen seizoen eerste keuze was. De oud-Ajacied tekent een contract voor één seizoen bij de ploeg van Fred Grim.Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. RKC Waalwijk wilde graag een tweede keeper binnenhalen voor komend seizoen, nadat Kees Heemskerk vertrok. Met Mike Grim, de zoon van de hoofdtrainer, was er nog slechts één stand-in beschikbaar, terwijl Grim vorig seizoen derde keuze was. Vaessen stond afgelopen jaar twee duels langs de kant met een blessure, maar genoot verder (te) weinig concurrentie van Heemskerk. 

Sinds de komst van technisch directeur Mohammed Allach kwam de komst van Lamprou volgens het BD 'in een stroomversnelling', waardoor de overgang dinsdag (vandaag) al afgerond kan worden. Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan staat zijn handtekening vandaag nog onder het contract.

Het wordt voor Lamprou de zesde club in Nederland: eerder stond hij onder contract bij Feyenoord, Excelsior, Willem II, Ajax en Vitesse. De afgelopen jaren was hij vooral stand-in van Remko Pasveer en daarvoor Andre Onana.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 25 november 2020

  2. dinsdag 24 november 2020