Van Ooijen kan naast NAC ook naar Eredivisie of Portugal

30 juni 2020, 08:57

Peter van Ooijen kan zijn loopbaan vervolgen bij NAC Breda, maar heeft nog meer ijzers in het vuur. De transfervrije middenvelder heeft een aanbieding uit de Eredivsie, Portugal en de 2. Bundesliga, waarbij die laatste competitie sowieso geen optie is.

Dat vertelt zaakwaarnemer Bas Koegler tegenover BN/De Stem. De belangenbehartiger bevestigt de interesse van NAC Breda. "Er was ook interesse van een club uit de 2. Bundesliga, maar daar wilde Peter niet naar toe. Serieuze concurrentie heeft NAC alleen van een club uit de Eredivisie en uit Portugal. In de loop van deze week neemt Peter een beslissing", verwacht Koegler.

Lees ook'NAC Breda wil Van Ooijen in plaats van Drost'

NAC Breda staat er in elk geval wel goed op bij Van Ooijen, voor wie VVV-Venlo niet de financiële middelen had om hem te behouden voor de club. "Meerdere clubs uit de Eerste Divisie hebben geïnformeerd naar Peter, maar alleen NAC was interessant genoeg", legt Koegler uit. Niet alleen het volle stadion en de korte reistijd vanuit zijn woonplaats Rosmalen spreken in het voordeel van die club, ook coach Peter Hyballa maakte een goede indruk.

"De trainer legde gedetailleerd uit wat hij met hem in gedachten heeft, hoe hij wil spelen en liet blijken de speler erg goed te kennen. Hyballa was goed voorbereid", stelt Koegler. "Daar heeft hij een heel fijn gevoel aan overgehouden." Van Ooijen kwam in het verleden uit voor Jong PSV, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en dus VVV. In totaal speelde hij al meer dan honderd duels op het hoogste niveau van Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen