Heftig: Cocu's verdediger Wisdom neergestoken bij overval

30 juni 2020, 08:13   Bijgewerkt: 30 juni 2020, 08:18

Heftig nieuws uit Engeland: bij Derby County, de club van manager Phillip Cocu, is voetballer Andre Wisdom afgelopen weekend neergestoken. De verdediger is in Liverpool het slachtoffer geworden van een overval met geweld en is met zijn verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Dat heeft zijn club laten weten in een officieel statement. De verdediger is opgenomen met verwondingen, maar zou wel in een stabiele toestand en dus buiten levensgevaar zijn. Wisdom speelde in de jeugdopleiding van Liverpool, de club waar hij ook debuteerde als profvoetballer en dus nog nog familie heeft wonen.

Wisdom werd overvallen in Liverpool, waar hij bij die familie op bezoek zou gaan. Afgelopen weekend stond hij nog in de basis in het elftal van Cocu, dat met 2-1 won van Reading. Later op diezelfde avond reed hij naar Liverpool om een familielid op te halen. Toen hij zijn auto uitstapte, werd hij aangevallen door een man met een mes, die hem neerstak en beroofde. In het ziekenhuis wordt hij nog altijd behandeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen