FC Utrecht pakt door en huurt Hoogma nog een seizoen

29 juni 2020, 18:20   Bijgewerkt: 29 juni 2020, 18:50

Justin Hoogma speelt ook aankomend jaar voor FC Utrecht. De club huurt de jonge verdediger voor nog een seizoen van TSG Hoffenheim, dat hebben beide clubs via de officiële kanalen bevestigd. Technisch directeur Jordy Zuidam is blij met de huurdeal.

"Justin was afgelopen seizoen een vaste waarde in het elftal. Hij heeft laten zien een meerwaarde te zijn met zijn voetballend vermogen, coaching en verdedigende kwaliteiten. We willen verder bouwen op hetgeen afgelopen seizoen is neergezet, dus we zijn er blij mee dat Justin onze selectie ook in het seizoen 2020/2021 versterkt." Eerder vandaag haalde de club de verhuurde Emil Bergström terug van FC Basel.

Ook vanuit Duitsland wordt er positief naar de ontwikkeling van Hoogma gekeken. Hoffenheim-directeur Alexander Rosen is content met de stappen die de Nederlander zet en ziet dat een lange huurperiode vaak succesvol is. "We hebben goede ervaringen met huurperiodes van langer dan twee jaar. De ontwikkelingen van Kevin Akpoguma en Joelinton zijn daar goede voorbeelden van."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen