Verhuurde Bergström keert terug en verlengt contract bij Utrecht

29 juni 2020, 16:45

Opvallend contractnieuws bij FC Utrecht; daar keert Emil Bergström per direct terug van zijn verhuurbeurt bij FC Basel. De 27-jarige Zweed krijgt, zo lijkt het, dus gewoon een kans bij de ploeg van John van den Brom en heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2022.

En dat terwijl Bergström niet nodig leek in de Domstad. De Scandinaviër maakte in september 2019 op huurbasis de overstap naar Zwitserland, waar hij ook uitkwam in de Europa League. Ruim een jaar eerder nam Utrecht hem transfervrij over, waarna hij tot dertien duels in de Eredivisie kwam.

Daar lijken er volgend seizoen toch een aantal bij te komen, zo blijkt uit de woorden van technisch directeur Jordy Zuidam. Hij is blij met de terugkeer van Bergström. "We hebben de afgelopen periode intensief met Emil en zijn zaakwaarnemer gesproken en zijn blij dat we zijn contract met een jaar hebben kunnen verlengen. Hij gaf in die gesprekken direct aan dat hij voor zijn kans wilde gaan bij FC Utrecht, vanaf de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waardoor Emil voor het einde van de Zwitserse Super League al bij ons kan aansluiten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen