FC Den Bosch probeerde Verhaegh te verleiden tot terugkeer

FC Den Bosch probeerde Verhaegh te verleiden tot terugkeer

29 juni 2020 – FC Den Bosch heeft geprobeerd om de loopbaan van Paul Verhaegh (36) met een jaar te verlengen. De rechtsachter besloot recent om na zijn laatste seizoen bij FC Twente komende zomer zijn schoenen aan de wilgen te hangen, maar kon bij een van zijn oude clubs nog een jaar door. "Ik maar ik moet dat echt niet meer doen. Zeker niet op kunstgras."Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. Omdat hij op zeven kilometer fietsen van de club woont en hij in Den Bosch een verleden heeft tussen 2004 en 2006, overwoog Verhaegh het voorstel serieus. "Het was leuk dat ze me vroegen, ik ken daar ook nog heel veel mensen", aldus de back, die uiteindelijk dus toch besloot om het niet te doen.

Lees ookVerhaegh (36) hakt knoop door en beëindigt profcarrière

Dat hij wel gaat doen na zijn voetballoopbaan, is lastig te zeggen. Verhaegh: "Daar ga ik me de komende maanden op oriënteren. Ik denk dat ik uiteindelijk wel trainer wil worden, maar niet op korte termijn. Misschien dat ik na de zomer eerst iets in de begeleiding van spelers ga doen. Ik wil in elk geval wel in de voetballerij actief blijven."

Als voetballer zal hij na avonturen bij PSV, AGOVV, FC Den Bosch, FC Augsburg, VfL Wolfsburg en FC Twente niet meer doorgaan. "Ja, het is een raar afscheid op deze manier", stelt Verhaegh. "Natuurlijk leef je liever naar zo'n laatste wedstrijd toe, om daarna met vrienden en familie samen nog wat te drinken. Nu wist ik op dat moment niet eens dat het mijn laatste wedstrijd was. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat het beter is om te stoppen dan er nog ergens een jaar aan vast te knopen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 12 juli 2020

  2. zaterdag 11 juli 2020