Gomez (34) zet na promotie punt achter voetballoopbaan

29 juni 2020, 08:12

Mario Gomez (34) heeft afgelopen weekend een punt gezet achter zijn loopbaan als profvoetballer. De aanvaller promoveerde met VfB Stuttgart naar de Bundesliga en scoorde in zijn allerlaatste wedstrijd als profvoetballer, maar keert met 'zijn club' niet meer terug op het hoogste niveau van Duitsland. 

De 78-voudig international van de Duitsers brak in 2003 door bij de club waar hij in 2018 teugkeerde: VfB Stuttgart. In de tussentijds maakte hij furore bij Bayern München, Fiorentina, Besiktas en VfL Wolfsburg. Bij vrijwel alle clubs toonde hij een absolute goalgetter te zijn, alleen in de Serie A kende hij een weinig succesvolle tijd.

"Ik heb er altijd van gedroomd om iets terug te geven aan Stuttgart op het einde van mijn carrière. Het is fantastisch om op deze manier vaarwel te zeggen", glimlachte de spits na zijn laatste wedstrijd tegen Darmstadt 98. Hoewel die met 1-3 werd verloren, betekende het doelpunt van Gomez een doelpunt in zijn allerlaatste optreden. "Stuttgart helpen promoveren was mijn laatste missie", zei de aanvaller, die met 7 goals in 23 duels een bijdrage heeft geleverd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen