El Ahmadi laat FC Twente wachten, maar is positief over gesprek

El Ahmadi laat FC Twente wachten, maar is positief over gesprek

29 juni 2020 – Karim El Ahmadi staat open voor een terugkeer naar FC Twente, maar witte rook hoeft er voorlopig nog niet te worden verwacht. De middenvelder is transfervrij na zijn aanstaande vertrek bij Al-Ittihad, maar zal vermoedelijk pas in augustus de knoop definitief doorhakken. In Enschede hopen ze op een Arjen Robben-scenario.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. "Ik heb een prima gesprek gehad met Twente en de plannen zagen er goed uit", vindt El Ahmadi. "Maar ik heb ze ook gezegd dat ze niet op me moeten wachten. Als ze een andere speler kunnen vinden, moeten ze dat doen." In Saoedi-Arabië wordt de competitie nog hervat, waardoor hij in principe pas op z'n vroegst begin september kan aansluiten bij FC Twente: een maand eerder wil hij de knoop doorhakken.

Zijn inzetbaarheid in september is pas een week voor de competitie, weet technisch directeur Jan Streuer. "We houden contact met Karim, maar wij moeten zelf ook verder", beseft hij. Toch houdt hij hoop op de komst van de middenvelder. "Laten we hopen dat hij een voorbeeld aan Arjen Robben neemt."

Lees ook: El Ahmadi (35) lijkt terug te keren op Twente-middenveld

Nog geen interesse voor Drommel
Keeper Joël Drommel en Lindon Selahi werden bij FC Twente lang gezien als interessante spelers om in de zomer te verkopen en geld in het laadje te brengen. Toch wil Streuer het duo het liefst houden, ook als er wel interesse komt. Voor verdediger Xandro Schenk is wel belangstelling: vanuit het Cypriotische Limasol.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021