'PSV richt pijlen in transferzomer op Jahanbakhsh en Van Ginkel'

28 juni 2020, 22:22   Bijgewerkt: 28 juni 2020, 22:31

Ook PSV heeft Alireza Jahanbakhsh in het vizier. De Eindhovenaren zien hem voor volgend seizoen potentiële versterking. Ook Ajax zou belangstelling hebben de speler van Brighton & Hove Albion. Tevens heeft PSV serieuze interesse om Marco van Ginkel wederom te huren van Chelsea. Het is zeer waarschijnlijk dat de Londenaren hem weer elders stallen.

Voetbal International schuift Jahanbakhsh naar voren als extra optie voor Roger Schmidt. In de huidige selectie kunnen Ritsu Doan, Noni Madueke, Bruma en Mohamed Ihattaren ook op de rechterflank uit de voeten. Jahanbakhsh werd vorig jaar ook met PSV in verband gebracht, maar wilde Brighton de oud-speler van AZ niet kwijt. Dit seizoen komt de 26-jarige Iraniër amper aan de bak. Hij speelde slechts acht competitiewedstrijden.

Lees meer: 'Ajax gooit serieus visje uit naar aanvaller Jahanbakhsh'

De interesse van PSV is opvallend, omdat De Telegraaf twee dagen geleden wist te melden dat Ajax de komst van Jahanbakhsh onderzoekt. Het Eindhovens Dagblad voegt eraan toe dat Jahanbakhsh zich na het seizoen beraadt over een eventuele terugkeer naar Nederland. "De clubs hebben bij ons nog niet officieel geïnformeerd, zoals dat heet", aldus zaakwaarnemer Amir Hashemi tegen het ED.

Van Ginkel

Volgens VI is de interesse van PSV in Van Ginkel serieus. De middenvelder verlengde vorige week zijn contract bij Chelsea en hij verwacht dat de Londenaren hem weer gaan verhuren. Chelsea bracht hem in totaal al twee seizoenen onder in Eindhoven. Met Van Ginkel werd PSV in 2016 en 2018 landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen