Inktzwarte dag Van Drongelen: kruisband afgescheurd

28 juni 2020, 20:51   Bijgewerkt: 28 juni 2020, 22:32

Het seizoen van Rick van Drongelen kent een inktzwart einde. Behalve dat hij met Hamburger SV naast promotie greep, heeft de verdediger een zware knieblessure opgelopen. In de thuiswedstrijd van zondagmiddag tegen Sandhausen (1-5) viel de Nederlandse verdediger in de eerste helft uit.

Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Van Drongelen zijn voorste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd. Voor het herstel staat doorgaans een half jaar. "Wat wel positief was, is dat er verder niets kapot is in mijn knie", zegt Van Drongelen tegen het Algemeen Dagblad.

Van Drongelen zal spoedig onder het mes moeten. "Waarschijnlijk hier in Hamburg, omdat hier een goede specialist zit. Hij heeft twee ploeggenoten van me ook geopereerd. Na die operatie ga ik met een tunnelvisie aan mijn herstel werken. Keihard werken, om zo snel mogelijk terug te zijn." Het noodlot sloeg toe na een luchtduel. "Toen het gebeurde deed het echt veel pijn. Daarna leek het beter te gaan. De teamarts deed wat testen en daarbij had ik niet echt pijn. Misschien valt het wel mee, dacht ik toen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen