Valencia zakt verder weg na nederlaag in derby tegen Villarreal

28 juni 2020, 19:09

Valencia heeft zondagagavond een nieuwe tik gekregen. Deze keer verloor het elftal van Albert Celades de derby op bezoek bij Villarreal: 2-0. Paco Alcacer en Gerard Moreno lieten Jasper Cilessen (op archiefbeeld) zondagmiddag twee keer vissen. Het betekent dat Europees voetbal voor Valencia weer een stuk verder uit zicht is geraakt.

De vorm is al tijdenlang verdwenen bij Valencia. Ook tegen de rivaal speelde de nummer acht van Spanje bar en boos. Villarreal, dat sinds de hervatting van La Liga de smaak te pakken had, nam Valencia in de houdgreep en liet niet meer los. De twee doelpunten van Villarreal - beide voor rust - waren ook nog fraai.

Cillessen was eerst kansloos op een volley van Paco Alcacer. De spits van Villarreal schoot vanuit de draai raak. Bij het tweede doelpunt mocht Cillessen zich beklagen bij de verdedigers. Niemand deed wat met de lange uittrap van doelman Sergio Asenjo en kon Santi Cazorla ongehinderd klaarleggen voor doelpuntenmaker Gerard Moreno.

In de tweede helft wist Valencia ook geen enkele potten te breken en werd de derde nederlaag in vijf wedstrijden een feit. Daarmee lijkt Valencia de Europese aspiraties te kunnen parkeren. Hoe anders is dat voor Villarreal. Met deze vorm stevent de club af op de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen