Invallers loodsen Chelsea naar halve finale FA Cup

28 juni 2020, 18:56

Chelsea heeft zich bij de laatste vier van de FA Cup gevoegd. Op bezoek bij Leicester City zegevierden de Londenaren zondagavond met 0-1. Invaller Ross Barkley maakte in het King Power Stadium het verschil. Eerder bereikten Manchester United en Arsenal de halve finale van het bekertoernooi.

Beide ploegen schotelden een vermakelijke eerste helft voor. Zowel Leicester als Chelsa wilde voetballen en dat zorgde voor schwung in het duel. Het enige wat eraan ontbrak, waren doelpunten. In de rust smeedde Frank Lampard een plan om het duel naar zich toe te trekken. Hij bracht Mateo Kovacic, Cesar Azpilicueta en Barkley binnen de lijnen en dat bleek cruciaal voor de wedstrijd, want daarmee kreeg Chelsea het middenveld in handen.

Leicester had geen antwoord op de veranderingen binnen de ploeg van Chelsea. The Blues werden de baas op het veld en dat leidde uiteindelijk verdiend tot de winnende treffer. Na ruim een uur schatte Barkley een uitstekende voorzet van Willian juist in en werkte hij de bal achter Kasper Schmeichel.In de slotfase was het nog wel alle hens aan dek voor Chelsea. De bezoekers werden door de gastheren met de rug tegen de muur gezet. Chelsea wist een aantal gevaarlijke momenten te overleven en werd de halve finale veiliggesteld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen