Robben: "Ik wil nog niet euforisch zijn, maar ben op goede weg"

28 juni 2020, 15:11   Bijgewerkt: 28 juni 2020, 15:19

Op de persconferentie van Arjen Robben die zondagmiddag werd georganiseerd in Groningen, maakte de oud-international een montere indruk. De aanvaller kijkt uit naar zijn periode bij zijn grote liefde en hoopt dat de comeback een succes wordt. Hij is in ieder geval blij dat hij terug is bij zijn oude club. Robben maakt tevens bekend dat hij voor één jaar heeft getekend.

Al vrij snel vertelde wat precies het idee is van de rentree. "We hebben het over een comeback. Maar in eerste instantie over een poging tot. Mijn inzet en motivatie, daar zal het niet aan liggen. Maar we moeten het nog zien: ik heb een jaar niet gevoetbald", sprak de 96-voudig international. "De missie is duidelijk, maar we moeten zien hoe zich dat fysiek ontwikkelt. Aan mijn motivatie zal het niet liggen. Het kan variëren van nul wedstrijden tot een hele hoop, maar ik wil niemand teleurstellen."

Robben heeft acht trainingen afgewerkt bij Bayern München. Tot zijn tevredenheid ging dat meer dan prima. "Ik heb het gevoel dat ik goed onderweg ben en er best goed voor sta", sprak Robben. "Ik wil nog niet te euforisch zijn, maar ik ben op de goede weg. Ik heb acht keer op het veld gestaan met de fysieke trainer van Bayern en die is ook positief. Ik heb een heel goed gevoel over de toekomst. Ik ben een positief mens. Voor geen enkele andere club had ik dit gedaan, ook niet voor Bayern met alle respect. Het is het hele plaatje dat klopt bij Groningen."

"Ik heb ook kritische geluiden gehoord, en natuurlijk kan het mislukken. Maar ik ben positief. Ik heb ook niets te verliezen. Mijn carrière is af en daar zit een grote strik om, maar dit is iets moois extra. Of het uiteindelijk één maand duurt of twee jaar, dat weten we niet. 34 wedstrijden gaat het in ieder geval niet worden, want dat heb ik in mijn carrière nog nooit gehaald", zei de buitenspeler met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen