Fledderus: "Dit zegt veel over de mens en de liefhebber"

28 juni 2020, 14:58   Bijgewerkt: 28 juni 2020, 15:14

Mark-Jan Fledderus had sinds zijn komst naar FC Groningen één grote wens: het bewerkstelligen van de terugkeer van Arjen Robben. Die leek er niet meer te komen toen Robben in 2019 stopte, maar toch kiest de liefhebber er nu voor om de draad weer op te pakken. Het zorgt voor trots en blijdschap bij Fledderus.

De technisch directeur nam zondagmiddag het woord op de persconferentie bij Groningen. "Het is een ongekende dag voor FC Groningen. Ontzettend trots dat we hier zitten met Arjen Robben, één van de grootste Nederlandse voetballers aller tijden. Wij zijn op 9 mei 2019 naar München gegaan, hebben we onze plannen verteld en sloten destijds af: Arjen wil je alsjeblieft bij FC Groningen voetballen. We merkten tussendoor dat het voetbal bleef kriebelen en dat zorgde ervoor dat we contact bleven houden met elkaar. Dat Arjen vroeg: ik wil jullie heel graag helpen, maar weet niet zo goed hoe."

Dat was voor Fledderus en Wouter Gudde 'een kans'. "We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar München gegaan zonder dat Arjen het wist. Het was een prachtige dag, heel mooi weer, werden prachtig ontvangen en er werd sushi besteld. We hebben ons verhaal verteld, een presentatie gegeven en een video-compilatie gemaakt van The Last Dance. Daarbij vergelijking getrokken met Robben. We zeiden dat de beste manier om de club te helpen is om te komen spelen. Dat hij dit nu doet, zegt veel over de mens en ook over de liefhebber die Arjen Robben is. Voor ons als club is dit fantastisch."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen