Unnerstall over 'busincident': "Dacht dat Jeroen het wist"

28 juni 2020, 13:49

Het debuut van Lars Unnerstall liep afgelopen seizoen uit op een teleurstelling. Niet alleen omdat er verloren werd op bezoek bij Willem II, maar ook omdat er een onrustige situatie met Jeroen Zoet aan voorafging. Hij verloor zijn basisplaats en hoorde dat pas kort voor de wedstrijd, waardoor hij in de bus bleef zitten tijdens het duel.

Zoet was er niet van op de hoogte dat hij zijn plek kwijt was, waardoor het voor het duel met Willem II misging. "In dit soort situaties is het echt ontzettend belangrijk om goed te communiceren. Ik wist bijvoorbeeld na de 4-1 nederlaag bij LASK al, dat ik die zondag onder de lat zou staan in Tilburg", vertelt de Duitser aan de PSV Supporter.

"Dus vanaf dat moment begon het bij mij al te kriebelen", zegt Unnerstall. "Ik ging er vanuit dat Jeroen ook op de hoogte gesteld zou zijn, maar dat bleek achteraf niet helemaal goed te zijn gegaan. Dat is vooral voor hem natuurlijk ontzettend vervelend, zeker om dat zo kort voor de wedstrijd te moeten horen. Het is een goede keeper en bovendien ook een zeer gewaardeerde collega. Hij had voor mij niet weg hoeven gaan naar FC Utrecht, maar ik snapte zijn keuze wel."

Het debuut van Unnerstall werd overschaduwd door de wissel van Zoet, waardoor het voor hemzelf ook minder leuk werd. "Ja, het verminderde wel de zin, het hunkeren naar die eerste wedstrijd, je debuut, bij je nieuwe club. Uiteindelijk verloren we tot overmaat van ramp na de desastreuze nederlaag in Oostenrijk ook in Tilburg en beleefde ik ook niet het debuut waar ik vooraf op gehoopt had. Hoewel ik niet slecht keepte, win je liever."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen