Spoorboekje: concurrenten treffen elkaar en ruildeal Arthur/Pjanic

Spoorboekje: concurrenten treffen elkaar en ruildeal Arthur/Pjanic

29 juni 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 29 juni.Nieuws

Ruildeal Arthur - Pjanic officieel
Als we de Spaanse media mogen geloven, dan wordt de ruildeal tussen middenvelders Arthur en Miralem Pjanic vandaag al officieel. Hoewel de Braziliaan eerst niet naar Turijn wilde, is er razendsnel een akkoord bereikt tussen alle betrokkenen. Onduidelijk is nog hoeveel Juventus moet bijleggen voor FC Barcelona en wat er gebeurt met de Champions League-inzet van beide heren. 

Wedstrijden

Crystal Palace - Burnley (21.00 uur)
Na 31 wedstrijden in de Premier League staan Crystal Palace en Burnley allebei op 42 punten, eentje minder dan Arsenal. De ploegen hebben de hoop op Europa League-voetbal nog niet helemaal opgegeven, maar dan is er voorlopig weinig ruimte voor fouten. De winnaar van het onderlinge duel van vanavond mag zodoende nog hopen, terwijl de verliezer lijkt af te haken.

Getafe - Real Sociedad (22.00 uur)
Getafe is dramatisch uit de coronastop gekomen. De formatie die Ajax uit de Europa League kegelde, won na de onderbreking niet één van de vier duels. In totaal werden er slechts twee punten gepakt in die vier wedstrijden. Het team staat vijfde en zal vanavond moeten winnen om uitzicht te houden op de Champions League-plekken. Er zijn kansen, want ook bij Real Sociedad draait het niet. Ook die ploeg won niet één van de vier duels van de hervatting (één punt).

Voetbal op tv

19.00 uur: Maritimo - Benfica, Ziggo Sport, live verslag van het Primera Liga-duel
21.00 uur: Crystal Palace - Burnley, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Premier League-duel
22.00 uur: Getafe - Real Sociedad, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel
23.00 uur: FOX Sports Vandaag Laat, FOX Sports 1, programma met sportnieuws

Meer nieuws

  1. zondag 12 juli 2020

  2. zaterdag 11 juli 2020