Perez heeft twijfels bij Robben: "Ongelooflijk blessuregevoelig"

28 juni 2020, 12:55

Voetbalfans staan te popelen om Arjen Robben weer aan het werk te zien, maar het is de vraag of het hem gaat lukken om zich klaar te stomen voor het seizoen bij FC Groningen. Analist Kenneth Perez heeft zijn twijfels bij de situatie van de routinier en dat heeft vooral met zijn blessureverleden te maken.

Robben speelde in 2019 zijn laatste duels voor Bayern München en was in zijn laatste seizoen lang niet altijd fit. Perez betwijfelt dan ook of hij nog fit genoeg kan worden voor een jaar Eredivisie. "Hij heeft inmiddels een jaar niet gespeeld en was al ongelooflijk blessuregevoelig. Ik hoop van harte dat hij 34 wedstrijden kan spelen en de Robben is die wij graag zien", stelt hij bij FOX Sports. "Voetballend is het voor hem geen enkel probleem."

Arnold Bruggink verwacht dat Robben ook buiten de lijnen heel belangrijk kan worden voor Groningen. "Ik heb er superveel respect voor dat hij dit gaat doen. Hij heeft namelijk alles te verliezen. Maar ook al speelt hij niet en zit hij alleen maar in de kleedkamer, dan nog zou ik de overige spelers willen adviseren hun oren te openen en goed te luisteren en te kijken naar hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen