Sneijder gaat voor trainerspapieren: "Kriebelt"

28 juni 2020, 10:08   Bijgewerkt: 28 juni 2020, 12:16

Wesley Sneijder was na zijn loopbaan nog wat zoekende, maar weet nu hoe bij de komende tijd door wil komen. Hij gaat zich namelijk richten op een trainersloopbaan. Het halen van de trainerspapieren wordt zijn volgende doel, waarna hij verdere stappen hoopt te zetten.

De 36-jarige Sneijder heeft zaterdag bij zijn boekpresentatie laten weten dat hij zich richt op een trainerscarrière. "Ik weet zeker dat ik trainer ga worden. Het is steeds meer gaan kriebelen. De kans is groot dat ik mijn papier ga halen", zegt de 36-jarige middenvelder tegen De Telegraaf. Zijn oud-ploeggenoot Mark van Bommel verwacht dat Sneijder kan gaan slagen als trainer. "Wesley heeft op een heel hoog niveau gespeeld. Daardoor weet hij hoe spelers zich voelen en kan hij dingen goed overbrengen. Het zou zomaar kunnen dat we straks als trainers straks tegenover elkaar staan. Dat wordt een mooie strijd."

Van Bommel en Sneijder stonden in hun carrières vaak tegenover elkaar en dat waren pittige ontmoetingen, weet de voormalig controleur. "In het begin was onze band niet goed. Er was veel irritatie, want hij speelde bij Ajax en ik bij PSV. Ik was irritant en hij was hartstikke goed. Ik had ook angst om tegen hem te spelen, maar toen werden we teamgenoten en werd de waardering naar elkaar steeds groter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen