Padt over Robben: "Iedereen is nieuwsgierig hoe hij ervoor staat"

27 juni 2020, 21:28

FC Groningen-keeper Sergio Padt is verguld met het nieuws over de rentree van Arjen Robben. De doelman, die lange tijd ook aanvoerder was bij de noorderlingen, kijkt uit naar de samenwerking met de routinier. "Het lijkt me echt fantastisch om met hem in het FC Groningen-stadion te spelen."

Dat vertelt hij tegenover RTV Noord over het bericht van Robben, die hoopt een rentree te kunnen maken bij FC Groningen komend seizoen. "Ik wist nog van niks, maar een vriend had het op internet gezien. Daarna kregen we een berichtje in onze groepsapp. Daar worden normaal eigenlijk alleen maar mededelingen in gedaan waarop niemand reageert, maar dat was nu wel even anders. Gaaf, geweldig en dat soort berichtjes stuurden medespelers", glimlacht Padt.

Lees ook: "Rentree Robben het beste wat Groningen had kunnen overkomen"

De goalie kent Robben nog van een aantal keer dat hij werd opgeroepen voor het Nederlands elftal en met de oud-speler van Bayern München op de training stond. "Robben was natuurlijk echt een speler van wereldniveau. Iemand met een fantastische carrière", zei Padt. "Ik hoop echt dat hij dat bij ons ook weer kan laten zien. Iedereen is heel nieuwsgierig hoe hij ervoor staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen