BREAKING! Robben mikt op comeback en terugkeer bij Groningen

27 juni 2020, 17:09   Bijgewerkt: 27 juni 2020, 17:37

Een gigantische verrassing: Arjen Robben wil terugkeren als profvoetballer. De 36-jarige voormalig vleugelaanvaller heeft dat bekendgemaakt op de website van de club, waar hij zijn voetballoopbaan begon. FC Groningen organiseert morgen (zondag) een persconferentie waarbij Robben zijn besluit toelicht.

"De club kan in deze periode alle hulp gebruiken om goed door de coronacrisis te komen. Zelf heb ik ook meegedaan aan verschillende acties en daarnaast erover nagedacht wat ik nog meer zou kunnen doen voor onze FC. De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters: 'Arjen, volg je hart!'... Een terugkeer als speler van FC Groningen. Het begon te kriebelen en nu is het mijn missie. Ik werk aan een comeback als voetballer. Bij de FC. Of dit lukt, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen."

De 96-voudig international stopte iets meer dan een jaar geleden na een decennia als speler van Bayern München. Ondanks interesse van onder meer FC Groningen en PSV besloot hij te stoppen, maar op dat besluit komt hij ruim een jaar na dato dus terug. De persconferentie van FC Groningen, waarbij naast Robben ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus zal aanschuiven, begint zondagmiddag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen