CL-droom van Wolves nog altijd levend na winst op Villa

CL-droom van Wolves nog altijd levend na winst op Villa

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 juni 2020 – Wolverhampton Wanderes mag nog altijd dromen van de Champions League. De verrassing van die seizoen won ook de derde Premier League-wedstrijd sinds de hervatting. En opnieuw hield het de nul, ditmaal op bezoek bij Aston Villa: 0-1.

Wolverhampton was feilloos uit de coronastop gekomen, met een 0-2 zege op bezoek bij West Ham United en een minimale overwinning tegen Bournemouth. Ook tegen Aston Villa, de derde laagvlieger op rij, was het elftal van Nuno Espirito sterker, maar het duurde op Villa Park lang voor het de wedstrijd naar zich toe wist te trekken.

Na een uur spelen was het Leander Dendoncker die Wolves op voorsprong schoot. Een verdiende voorsprong, waar het in degradatienood verkerende Aston Villa (negentiende) ondanks de invalbeurt van Anwar El Ghazi niets aan kon veranderen. Voor Villa blijft de situatie als voorlaatste uiterst penibel.

Voor Wolves gloort de Champions League nog altijd. De club staat vijfde, op slechts twee punten van nummer vier Chelesa. The Blues hebben nog wel een duel minder gespeeld.

Reacties

gerelateerd