Sneijder na fikse ophef: "Ik ben helemaal niet anti-Ajax"

27 juni 2020, 09:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De relatie tussen Ajax-fans en Wesley Sneijder lijkt bekoeld. Maar de oud-middenvelder zelf heeft ook weinig begrip voor de reactie van de club uit Amsterdam. Dit komt volgens Sneijder omdat hij na het beëindigen van zijn loopbaan geen enkele reactie uit de hoofdstad kreeg.

"Nadat ik ben gestopt, heb ik nooit iets van Ajax vernomen, niets", zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. In Utrecht wel, want daar stond FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren meteen bij Sneijder voor de deur. Pas toen zocht Edwin van der Sar contact met de oud-prof, vertelt hij.

Deze maand escaleerde de situatie enigszins toen de harde kern van Ajax met felle bewoordingen liet weten helemaal niets met Sneijder te maken willen hebben. Sneijder reageerde daarop met een filmpje waarop hij langs de Johan Cruijff ArenA reed, iets dat de harde kern hem niet bepaald vriendelijk afraadde.

En die bedreigingen zitten Sneijder dwars. "Het meest teleurstellende voor mij is dat Ajax zich tot op de dag van vandaag niet openlijk distantieert van die bedreigingen." De middenvelder is ondanks alles niet anders over de club gaan denken na alle perikelen. "Ik ben helemaal niet anti-Ajax. Ik zal altijd gevoel bij de club houden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen