Catic op weg naar ADO, Swart en Edqvist weg bij Go Ahead

26 juni 2020, 16:21

ADO Den Haag gaat zich vermoedelijk versterken met (Jong) PSV-talent Amar Catic. De centrumspits heeft een aflopend contract in Eindhoven en is in verregaande gesprekken met de club uit de Hofstad. Ook Fortuna Sittard had interesse in de Kroaat, maar tot dusver heeft ADO de beste papieren.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Er is volgens zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg nog geen akkoord bereikt, maar wel lopen er al flinke tijd gesprekken tussen beide partijen. Ook moet hij nog medisch worden gekeurd, waardoor een officiële aankondiging in elk geval op z'n vroegst pas volgende week is.

Catic speelde dertig duels in de beloftenploeg van PSV en viel twee keer in de hoofdmacht in. Tegen Apollon Limassol, in de kwalificatie van de Europa League, gaf hij direct twee assists. Vervolgens maakte hij alleen tegen LASK Linz nog speelminuten in het reguliere toernooi. Eerder werd al bekend dat het contract van de jeugdspeler, die in 2010 overkwam van Willem II, niet werd verlengd. 

Go Ahead Eagles laat duo gaan

Verder kwam er contractnieuws uit Deventer: Joran Swart (was actief op amateurbasis) en Adrian Edqvist (werd gehuurd van Kalmar FF) keren niet meer terug bij Go Ahead Eagles. Het duo heeft afgelopen seizoen weinig gespeeld en daarom is besloten dat ze hun toekomst beter elders kunnen voortzetten. Swart kwam tot zeven officiële optredens namens Kowet, terwijl linksbuiten Edqvist (twee goals en twee assists) 24 keer meedeed, maar slechts viermaal in de basis begon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen