Nederlandse club wil Van Leer, El Maach vertrekt bij Ajax

26 juni 2020, 15:26

Een Nederlandse club voert gesprekken over de komst van Benjamin van Leer. De 28-jarige doelman is al langere tijd overbodig bij Ajax. Daarnaast gaat Issam El Maach de Amsterdamse club verlaten. Binnen de Eredivisie zijn sc Heerenveen, Willem II en Sparta Rotterdam op zoek naar een nieuwe doelman.

Mustapha Nakhli, zaakwaarnemers van de beide Limburgse keepers, laat aan Ajax Showtime weten dat El Maach sowieso vertrekt bij Ajax. De twintigjarige sluitpost bezit een aflopend contract en die wordt niet verlengd. El Maach kwam in 2017 naar Ajax en speelde de afgelopen drie jaar vooral voor Ajax O19. Voor de beloftenploeg kwam El Maach vier keer uit.

Van Leer kwam in hetzelfde jaar als El Maach met hoge verwachtingen over van Roda JC. Na een langdurige hamstringblessure en een verhuurperiode aan NAC Breda (2018/2019) is er voor hem in Amsterdam geen toekomst meer. Nakhli zegt gesprekken te voeren met een andere Nederlandse club en hoopt tot een akkoord te komen. Van Leer beschikt nog over een eenjarig contract. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen