Sneijder: "Ik heb een mooie plek voor Ajax in m'n hart"

26 juni 2020, 12:33

Wesley Sneijder vindt de uitspraken van de F-Side uit zijn verband gerukt. De harde kern van Ajax noemde de oud-speler persona non grata vanwege zijn banden met FC Utrecht, de club uit zijn geboortestad. "Dat stukje is nergens op gebaseerd, ik vond het schandalig", reageert Sneijder.

Volgens de F-Side heeft Sneijder lak aan Ajax, de club die hem de kansen en de opleiding gaf. Juist in zijn vandaag verschenen biografie toont Sneijder zich dankbaar richting Ajax. "Ik heb gereageerd op social media met een knipoog en daarmee is het voor mij ook klaar", zegt Sneijder bij [a,https://www.538.nl/de-538-ochtendshow-met-frank-dane/dit-zijn-de-hoogtepunten-van-wesley-sneijder-bij-de-538-ochtendshow,_blank,Radio 538 – De 538 Ochtendshow]. "Ik heb nu niets meer te zeggen tegen Ajax-supporters. De echte supporters weten hoe het zit. Het is uit z'n verband gerukt, ik heb een mooie plek voor Ajax in m'n hart."

Lees terug: F-Side maakt Sneijder met de grond gelijk: 'Persona non grata'

Veronica Inside

Sneijder zou komende maandag ook aanschuiven bij Veronica Inside, maar door alle heisa rondom het programma gaat dat niet door. "Ik vind het een beetje kinderachtig allemaal. Dat je van zoiets kleins, zoiets groots moet maken: dat vind ik jammer", aldus Sneijder, die meer achter Johan Derksen staat. Als ik echt een keuze moet maken, dan ben ik team Johan. Ik ben ook vaak onderwerp geweest. Niet altijd even leuk. Johan heeft verschrikkelijke dingen gezegd over mij of over mijn vrouw. Maar Johan is eerlijk, oprecht en recht voor z'n raap en zo ben ik ook."

Lees ook: Sneijder: 'Geen zin om uitgebreid kippenlevertjes klaar te maken'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen