Van Dijk: "Het leek wel alsof die wedstrijd nooit zou eindigen"

26 juni 2020, 08:01

Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zijn trots op hun landstitel met Liverpool. Voor het eerst sinds 1990 viert de club weer een kampioenschap. Na de nederlaag die Manchester City gisteren (donderdag) leed tegen Chelsea (2-1) is Liverpool niet meer te achterhalen. "Het leek wel alsof die wedstrijd nooit zou eindigen", zegt Van Dijk.

"Lang geleden dat ik zou nerveus ben geweest, maar geweldig dat we de titel met z'n allen kunnen vieren", aldus Van Dijk tegen BT Sport. "Het is een onbeschrijflijk gevoel. We hebben een ongelooflijk seizoen gespeeld. Fantastisch om onderdeel te zijn van dit team. We zijn constant geweest en hebben heel goed gespeeld."

Video: dolle vreugde bij Liverpool-spelers na eindsignaal City

Wijnaldum zoekt in zijn eerste reactie naar woorden om het succes te omschrijven. "Het is moeilijk, maar ik ben blij en trots dat ik onderdeel ben van deze clubs", klinkt het op de website van Liverpool. "De supporters hebben hier zo lang op gewacht. Zij zijn altijd loyaal geweest. Dat maakt het alleen maar mooier. Een veel mooier cadeau kun je ze niet geven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen