Slot wijst Koopmeiners terecht: "Speelt waar ik hem opstel"

25 juni 2020, 22:02

Arne Slot is niet onder de indruk van de teksten van zijn aanvoerder Teun Koopmeiners. De middenvelder speelde afgelopen seizoen vaak centraal achterin, maar dat heeft duidelijk niet zijn voorkeur. De Jong Oranje-captain wil zich komend seizoen meer gaan richten op het middenveld.

Door het vertrek van Stijn Wuytens en het feit dat AZ nog geen nieuwe verdediger heeft gehaald, is de kans groot dat Koopmeiners ook komend seizoen achterin moet spelen. Daar heeft hij zelf weinig trek in. "Ik heb veel over voor het team, maar er zit wel een keer een grens aan", aldus de penaltyspecialist afgelopen weekend tegenover het Noordhollands Dagblad.

Trainer Slot heeft daar maling aan, vertelt hij in Voetbal International. "Teun weet heel goed dat hij speelt waar ik hem opstel", vertelt de coach. "Dat is al een jaar zo en dat zal volgend seizoen niet anders zijn. We hebben het er nog niet over gehad, er zijn nog te veel onzekerheden. Het beste scenario is dat we een nieuwe linker centrale verdediger aantrekken. Dat zou een bonus zijn. Maar we zouden het vertrek van Stijn (Wuytens, red.) ook prima intern kunnen opvangen."

Lees ookKoopmeiners niet van plan om plek Wuytens op te vullen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen