Diep dal Valencia: uitglijder bij degradatiekandidaat Eibar

25 juni 2020, 21:34

Er blijft zand in de motor van Valencia zitten. De Champions League-deelnemer van dit seizoen moet vrezen om Europees voetbal mis te lopen met dank aan een dramatische serie. De dolende ploeg van Albert Celades verloor donderdag met 1-0 bij degradatiekandidaat Eibar.

Valencia won voor vandaag slechts één van de vier duels en ook vanavond wilde het niet vlotten. Keeper Jasper Cillessen kon al na zestien minuten vissen toen Geoffrey Kondogbia de bal uit een corner ongelukkig in eigen doel werkte. Valencia had nog tijd genoeg om de boel recht te trekken, maar mist de vorm om voorin echt dreigend te worden. Eibar daarentegen staat net boven de streep, maar speelt wel vrijuit en was dan ook de betere ploeg.

De zorgen van Valencia werden groter toen verdediger Eliaquim Mangala vlak voor tijd zijn tweede rode kaart kreeg. Valencia droop zodoende wederom teleurgesteld af en had mede door de statistiek van slechts één poging tussen de palen ook niet recht op meer. Het team van de bekritiseerde Albert Celades staat achtste en zal bij de eerste zes moeten eindigen om Europees voetbal te halen. Het gat met nummer zes Villarreal, de aanstaande tegenstander van Valencia, is twee punten.

Er zijn in Spanje nog zeven speelronden te gaan. Eibar staat door de winst iets steviger op de zeventiende plaats. Het gat met Real Mallorca is zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen