Vermoedelijk kampioensduel Liverpool in het City-stadion

25 juni 2020, 13:27

Het vermoedelijke kampioensduel van Liverpool wordt gewoon gespeeld in de thuishaven van Manchester City. Er was lang sprake van om het duel vanwege veiligheidsredenen op neutraal terrein te spelen, maar dat hoeft niet. De topper op donderdag 2 juli wordt gespeeld in het Etihad Stadium.

Dat heeft de veiligheidsregio van Manchester besloten. Het gevoelige duel zou vanwege de risico's met de supporters mogelijk op een (onbekend) neutraal terrein worden gespeeld, maar dat is niet aan de hand. Omdat de supportersgroepen zich tot dusver uitstekend hebben gedragen, worden er geen problemen verwacht bij het duel. Ook over onder andere Everton - Liverpool waren twijfels, maar ook de derby verliep probleemloos. 

Mogelijk staat er bij de wedstrijd overigens zelfs al niets meer op het spel: als Manchester City donderdagavond punten verspeelt tegen Chelsea, kan Jürgen Klopp met zijn elftal de champagne al ontkruken. Wint City wel, dan heeft Liverpool op 2 juli in het Etihad Stadium aan een remise genoeg voor de Engelse landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen