Klopp looft Liverpool: "Dit was echt exceptioneel goed"

25 juni 2020, 09:52   Bijgewerkt: 25 juni 2020, 09:57

Jürgen Klopp was zeer onder de indruk van het optreden van Liverpool woensdagavond. De oefenmeester versloeg met zijn elftal Crystal Palace (4-0) en staat daarom op matchpoint voor de Engelse landstitel. De Duitser vond dat zijn elftal een sublieme counterwedstrijd speelde, maar rekent er nog niet op donderdagavond al de champagne te kunnen ontkurken. 

Dat vertelde hij na het duel in de Engelse media. "Dit was echt exceptioneel goed", loofde Klopp, die zijn spelers vooraf had gevraagd om de beste wedstrijd zonder fans ooit neer te zetten. "Ik weet niet zeker of dit het beste voetbal ooit zonder publiek was, maar het was zeker weten het beste countervoetbal achter gesloten deuren."

De oefenmeester denkt dat het nog beter had gekund. "Stel je voor dat het stadion vol had gezeten met fans. Dan was het helemaal geweldig geweest", aldus de coach, die zag dat zijn spelers drukzetten op de bal 'alsof er maar één ter wereld was'. Door de overwinning kunnen The Reds donderdagavond (vandaag) de titel al vieren, als concurrent Manchester City punten verspeelt tegen Chelsea.

Klopp rekent echter niet op hulp van The Blues en denkt het op eigen kracht te moeten beslissen. "Ik weet nog niet of ik ga kijken", aldus de coach. "We weten dat City briljant is, ik heb enorm veel respect voor hen." Anders wacht op 2 juli de directe confrontatie met de ploeg van Pep Guardiola, waar Liverpool dan de titel moet zien te pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen