Martial dirigeert United naar winst met bijzondere hattrick

24 juni 2020, 20:54

Aan de hand van Anthony Martial heeft Manchester United woensdag drie punten gepakt in de Premier League. Tegen Sheffield United, een directe concurrent wat betreft Champions League-voetbal, was Anthony Martial met drie goals de grote man. Door de impulsen van de Fransman won de ploeg met 3-0.

Het verschil tussen United en Sheffield op de ranglijst was voor vandaag slechts twee punten in het voordeel van Manchester United. De thuisploeg wist dan ook wat het moest doen en voldeed aan de verwachtingen. Al na zeven minuten was het raak voor de thuisploeg via Martial. De aanvaller, die in de spits werd opgesteld, schoot raak na goed werk van Marcus Rashford. Nog voor rust tilde United de marge naar 2-0. Aaron Wan-Bissaka zette de aanval op en wederom Martial was het eindstation.

De voorsprong was verdiend, want Sheffield had weinig in de melk te brokkelen. Ook Richairo Zivkovic, die in de slotfase inviel en zijn tweede Premier League-duel speelde, kon daar niets aan veranderen. Een kwartier voor tijd completeerde Martial zijn hattrick door af te drukken na een wederom prima aanval van de thuisploeg. Rashford had met zijn tweede assist een groot aandeel in de goal. Martial werd zodoende de eerste United-speler met een hattrick in de Premier League sinds Robin van Persie in 2013. Het was de bekroning van een prima wedstrijd van United, dat naast Martial met Paul Pogba en Bruno Fernandes nog enkele uitblinkers in de ploeg had.

United staat vijfde, met evenveel punten als nummer zes Wolverhampton Wanderers. Sheffield haakt even af maar staat nog steeds op de uitstekende achtste stek.

Overige uitslagen:

Newcastle United - Aston Villa 1-1

Norwich City - Everton 0-1

Wolverhampton - Bournemouth 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen