Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kalezic gaat in op lokroep en wordt hoofdtrainer van MVV

Kalezic gaat in op lokroep en wordt hoofdtrainer van MVV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juni 2020 – MVV Maastricht heeft een nieuwe trainer. Darije Kalezic heeft gehoor gegeven aan de lokroep van de club uit Limburg en heeft woensdag een verbintenis getekend bij de club. Hij heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan de club, meldt MVV.

Kalezic werkte in het seizoen 2015/2016 al een keer eerder in Limburg, toen bij Roda JC. Verder heeft hij De Graafschap, Zulte Waregem, Stockport County, Jong PSV, Al Taawoun, Wellington Phoenix en PSM Makassar op zijn cv staan. In Maastricht is Kalezic de opvolger van Fuat Usta. De Turks-Nederlandse trainer kreeg in maart te horen dat zijn contract niet wordt verlengd.

De vijftigjarige trainer is blij met zijn nieuwe klus. 'Ik kijk er naar uit om bij MVV aan de slag te gaan. MVV is een mooie traditieclub met goede supporters. Maar MVV heeft al jaren zijn ambities niet kunnen nastreven. Ron Elsen heeft mij benaderd met een duidelijk verhaal om MVV op termijn weer op de kaart te zetten. Het is duidelijk dat de club, gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren, eerst een stevig en gezond fundament moet bouwen. Dat zal tijd en geduld vragen, vooral van mij. Maar juist daarin zie ik een enorme uitdaging die veel energie gaat kosten en aandacht gaat eisen, maar dat maakt dit project juist interessanter. Met een heldere visie, ga ik er alles aan doen om onze spelers een stap verder te helpen in hun ontwikkeling om daarmee een bijdrage te leveren aan de prestaties en dus een betere toekomst voor MVV."

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd