Kalezic gaat in op lokroep en wordt hoofdtrainer van MVV

24 juni 2020, 18:58

MVV Maastricht heeft een nieuwe trainer. Darije Kalezic heeft gehoor gegeven aan de lokroep van de club uit Limburg en heeft woensdag een verbintenis getekend bij de club. Hij heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan de club, meldt MVV.

Kalezic werkte in het seizoen 2015/2016 al een keer eerder in Limburg, toen bij Roda JC. Verder heeft hij De Graafschap, Zulte Waregem, Stockport County, Jong PSV, Al Taawoun, Wellington Phoenix en PSM Makassar op zijn cv staan. In Maastricht is Kalezic de opvolger van Fuat Usta. De Turks-Nederlandse trainer kreeg in maart te horen dat zijn contract niet wordt verlengd.

De vijftigjarige trainer is blij met zijn nieuwe klus. 'Ik kijk er naar uit om bij MVV aan de slag te gaan. MVV is een mooie traditieclub met goede supporters. Maar MVV heeft al jaren zijn ambities niet kunnen nastreven. Ron Elsen heeft mij benaderd met een duidelijk verhaal om MVV op termijn weer op de kaart te zetten. Het is duidelijk dat de club, gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren, eerst een stevig en gezond fundament moet bouwen. Dat zal tijd en geduld vragen, vooral van mij. Maar juist daarin zie ik een enorme uitdaging die veel energie gaat kosten en aandacht gaat eisen, maar dat maakt dit project juist interessanter. Met een heldere visie, ga ik er alles aan doen om onze spelers een stap verder te helpen in hun ontwikkeling om daarmee een bijdrage te leveren aan de prestaties en dus een betere toekomst voor MVV."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen