Lampard ontkent dat Chelsea een bod op Havertz heeft gedaan

24 juni 2020, 18:43

Chelsea haalde met Hakim Ziyech en Timo Werner al twee grote namen naar Stamford Bridge, maar de club is nog lang niet klaar. De club uit Londen wil nog meer zaken doen en is naar verluidt ook geïnteresseerd in Kai Havertz. Volgens diverse media heeft de club een bod gedaan op de middenvelder van Bayer Leverkusen, maar Frank Lampard ontkent dat.

Voorafgaand aan het duel met Manchester City van donderdag ging het op de persconferentie van Lampard uitgebreid over Havertz. Zijn komst zou een concurrent voor Ziyech kunnen betekenen. "Havertz is natuurlijk een topspeler. Maar of we al een bod hebben uitgebracht? Nee", zei Lampard over de 21-jarige middenvelder. De Duitser heeft bij Leverkusen nog een verbintenis tot 2022.

Chelsea staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League. Die plek geeft recht op Champions League-voetbal. De Londenaren zijn dit seizoen ook nog actief in het miljardenbal, maar dat avontuur gaat vermoedelijk snel stranden. Het eerste duel in de achtste finale met Bayern München eindigde namelijk in een 0-3 nederlaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen