Sneijder schuift maandag aan bij VI: "Het vuurwerk meemaken"

24 juni 2020, 16:25

Ondanks de rel die is ontstaan bij Veronica Inside, rekent Wesley Sneijder erop dat hij maandag 'gewoon' zal aanschuiven bij het programma. De recordinternational had die afspraak al staan vanwege zijn nieuwe biografie en gaat er vanuit dat alles gewoon doorgaat.

Na de beladen uitzending van maandag spraken Johan Derksen en René van der Gijp openlijk hun twijfels uit over het voorbestaan van het programma. Ze hadden weinig zin meer om met Wilfred Genee, die zich maandag anders opstelde dat de analytici hadden gehoopt, samen te werken. Van der Gijp krabbelde woensdag al wat terug, maar nog altijd is het de vraag of er de komende tijd wel 'normale' uitzendingen zullen worden gehouden.

Sneijder rekent daar wel op, zo vertelt hij aan De Telegraaf. "Ik wil het vuurwerk tussen de mannen wel van dichtbij meemaken", aldus de recordinternational. Het had ook gekund dat Sneijder geen oren meer zou hebben naar het aanschuiven, omdat zijn voormalig ploeggenoten bij Oranje aangaven niet meer met Veronica Inside te willen spreken. Sneijder doet daar dus niet aan mee. "Ik heb natuurlijk ook alles meegekregen rondom het programma", zegt hij. "Ik heb het er ook met wat mensen over gehad. Maar ik denk dat het juist wel krachtig is als je nu je stem laat horen."

Lees ook: Gijp milder: "Met 'whiskeytje' zit er nog wel iets in"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen